Podcastul „ALTCEVA cu Adrian Artene” difuzat sâmbătă, 4 martie, a marcat o premieră națională, prin prisma invitatei Liana Voiculescu. Soția profesorului Dan Voiculescu a făcut destăinuiri spirituale înălțătoare, pentru prima dată, la o emisiune de tip podcast. Printre subiectele abordate în cadrul interviului se află și răspunsul la întrebarea ce poate impacta orice ființă umană – „Unde călătoresc sufletele după moarte?”.
Liana Voiculescu susține, conform studiilor pe care le-a efectuat, că trecerea în neființă constituie doar o continuare a vieții. Moartea, la fel ca viața, vine și pleacă, mai punctează soția afaceristului, convinsă că mintea umană cunoaște prea puține informații pentru a putea stabili concret la ce se rezumă călătoria spirituală după plecarea de pe pământ.
( NU RATA INTERVIUL INTEGRAL AICI: Prima prezență la un podcast a Lianei, soția profesorului Dan Voiculescu: ”Fericirea este o alegere” )
Adrian Artene: Voiam să subliniez cuvântul moarte, ce este moartea pentru dumneavoastră, trebuie să ne temem de ea?
Liana Voiculescu: Moartea este doar o continuare a vieții. Ea pleacă și vine, la fel ca viața. Însă, nu suntem întotdeauna pregătiți să o întâmpinăm. E nevoie de multă evoluție pentru asta. A fost în vara aceasta Sadhguru în România. Acest om doarme trei ore pe noapte și în rest călătorește la un nivel transcendental în lumea de unde noi venim.
Adrian Artene: De unde venim?
Liana Voiculescu: Citind cărțile acestea am înțeles deșteptăciunea Universului. De câte ori mai descopăr ceva, fiindcă n-am unitate de măsură, mă minunez. Venim din acest Univers din care am descoperit mult prea puțin ca să putem răspunde la întrebarea exactă de unde venim.
Că-l numim Dumnezeu, Univers sau altcumva, cu siguranță mai avem încă poate milenii să studiem și să înțelegem lucrurile. Însă e nevoie să parcurgem etape mai mult legate de spiritual decât de tot ce înseamnă materialul pe Pământ. Revenirea din nou și din nou este tocmai pentru a ne ridica nivelul de conștiință, fiindcă de la un anumit nivel foarte mare nu mai venim.
Există totuși multă superficialitate, iar eu cred că una dintre bolile secolului este ignoranța, lipsa receptivității la ceea ce spune cineva sau face cineva, atitudinea că «eu sunt cel mai deștept, eu le știu pe toate» și în momentul când ajung într-o funcție importantă rad tot în jurul meu.
Pentru că așa reușesc să mă impun, ori nu este deloc așa. În momentul în care conducem o instituție, un departament, de exemplu, pe felia fiecăruia, este cel mai ușor să distrugi. Dar oare menirea ta în poziția aia este să distrugi sau să clădești?
( URMĂREȘTE ȘI: Cum să găsim fericirea în Postul Mare. Părintele Vasile Ioana: ”Spune-I lui Dumnezeu că-L iubești!” )
Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected], să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.